Matching Marines en het netwerk van het COM

Matching Marines heeft zoals eerder aangekondigd een samenwerking met De Ruyter Training Support, waarbij we ons non profit inzetten om personele ondersteuning te bieden aan het Korps Mariniers. Zo breiden we gezamenlijk ons netwerk nog verder uit en treden we ook toe tot het netwerk van het COM, onder het motto: Eens marinier, altijd marinier.

Ben jij een actief dienende marinier geweest en klaar om jouw ervaring en deskundigheid opnieuw in te zetten? Want je bent marinier én blijft marinier. Bij DTS bieden we je de kans om als freelancer aan de slag te gaan. DTS creëert kansen door een breed scala aan ondersteunende rollen aan te bieden, geschikt voor zowel generalisten als specialisten, met de mogelijkheid om te kiezen tussen vaste of tijdelijke contracten aangepast aan jouw persoonlijke situatie.

Het COM is het grootste, beste en meest actieve platform voor mariniers. Een maatschappelijk relevante community waar mariniers kameraadschappelijke gezelligheid vinden en voor elkaar en voor anderen klaar staan. Met een hechte organisatie waar betrokkenheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Het platform biedt mariniers toegang tot diverse aantrekkelijke diensten, producten en stoere events.

Het COM is ook de grootste en oudste Nederlandse vereniging van militairen.. Opgericht in 1950 om uit Indië teruggekeerde marinier-veteranen een thuis te kunnen bieden. Het doel van het COM is het bevorderen en bestendigen van de verbondenheid onder alle mariniers. De ruim 5.500 leden van het COM zijn afgezwaaide- of gepensioneerde mariniers van alle rangen en standen, variërend van oud-mariniers der derde klasse tot de generaals buiten dienst. Met dezelfde kernwaarden als het korps mariniers – verbondenheid, kracht en toewijding – biedt het COM een sterke en hechte community waar kameraadschap en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Of je nu actief dienend bent of al met pensioen, het COM zorgt ervoor dat mariniers altijd betrokken blijven bij het korps, met als slagzin: “eens marinier, altijd marinier”.

Recente artikelen

16-02-2024
Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.