Partners

FlexIntens

Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. 

 

Bezoek website

 

Mariniers Business Club

Hét zakelijk netwerk door en voor oud-mariniers die nu actief zijn als ondernemer. Gericht op kennis delen en persoonlijke en zakelijke groei. Met elkaar en voor elkaar.


Bezoek website

 

Salvéos Consulting

Bij Salvéos bieden we verschillende diensten aan. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om uw vragen vakkundig op te lossen. Met onze branche-, organisatie- en bedrijfskundige kennis brengen we organisaties op voorsprong. Dit komt vanuit gedrevenheid, openheid en een mensgerichte aanpak. En we stralen het uit met onze mentaliteit, houding en gedrag. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om op daadkrachtige wijze te komen tot concrete resultaten.


Bezoek website

 

Afhangen

Coaching van personen die werkzaamzijn in hoog-risico beroepen.


Bezoek website

Hét platform voor alle mariniers

Eens marinier, altijd marinier.

Het COM is het grootste, beste en meest actieve platform voor mariniers. Een maatschappelijk relevante community waar mariniers kameraadschappelijke gezelligheid vinden en voor elkaar en voor anderen klaar staan. 

Met een hechte organisatie waar betrokkenheid en samenwerking hoog in het vaandel staan. Het platform biedt mariniers toegang tot diverse aantrekkelijke dienst, producten en stoere events.

Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.