Ontstaan

Matching Marines is ontstaan binnen de Mariniers Business Club, omdat de behoefte ontstond om het zakelijke netwerk nog beter te benutten; van en voor elkaar.
Vanuit deze visie kan Matching Marines een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van het individu en de zakelijke groei van een onderneming.

De ‘roots’ van onze medewerkers liggen bij het Korps Mariniers en andere takken binnen de Rijksoverheid. Daarnaast hebben onze medewerkers ruime ervaring binnen de (jeugd)zorg, de lokale overheid en commerciële organisaties.
Wij kennen de wereld van Defensie, Justitie en het Veiligheidsdomein én de zakelijke wereld, de zogeheten ‘Burgermaatschappij’. Daarbij spreken wij de taal van de werkvloer en van het management, waardoor we goed in staat zijn om op diverse niveaus te schakelen.
Defensie en specifiek het Korps Mariniers heeft bij ons een speciale plek en met name de laatste jaren is deze steeds explicieter geworden.

Matching Marines is een werving-, selectie- & detacheringsbureau die zich richt op het bemiddelen tussen professionals en organisaties met een specifiek kenmerk, namelijk (oud) geüniformeerde medewerkers als opdrachtgever of werkzoekende.

De dienstverlening van Matching Marines richt zich op twee aspecten.
Enerzijds ondersteunt Matching Marines (oud) geüniformeerde medewerkers bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging in hun carrière.
Anderzijds levert Matching Marines een bijdrage aan organisaties door het leveren van gekwalificeerd en ervaren personeel. Niet alleen met werving, selectie & detachering van en voor oud-mariniers, maar ook voor andere mensen die een loopbaan opbouwden in uniform, zoals (oud-)politiemensen, boa’s, medewerkers van justitie of beveiligers.

Matching Marines is een zusterorganisatie van Salvéos Consulting en FlexIntens en werkt nauw samen met de professionals van beide organisaties. Dit maakt dat Matching Marines slagvaardig is, omdat we ook gebruik maken van de kennis, het netwerk en faciliteiten zoals we die in op ons kantoor in Oosterbeek ingericht hebben.


Verbondenheid – Draadkracht – Resultaat.

Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.