Bemiddeling van en voor (oud-) geüniformeerden

Matching Marines is een werving-, selectie- & detacheringsbureau die zich richt op het bemiddelen tussen professionals en organisaties met een specifiek kenmerk, namelijk (oud) geüniformeerde medewerkers als opdrachtgever of werkzoekende.

De dienstverlening van Matching Marines richt zich op twee aspecten.
Enerzijds ondersteunt Matching Marines (oud) geüniformeerde medewerkers bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging in hun carrière.
Anderzijds levert Matching Marines een bijdrage aan organisaties door het leveren van gekwalificeerd en ervaren personeel. Niet alleen met werving, selectie & detachering van en voor oud-mariniers, maar ook voor andere mensen die een loopbaan opbouwden in uniform, zoals (oud-)politiemensen, boa’s, medewerkers van justitie of beveiligers.

Matching Marines verricht haar werkzaamheden vanuit het kantoor in Oosterbeek, waar ook Salvéos Consulting en FlexIntens gehuisvest zijn. Door de samenwerking binnen deze organisaties heeft Matching Marines een groot netwerk en kan Matching Marines ook de werving & selectie verrichten voor vacatures bij de zusterorganisaties.

Voor Salvéos Consulting zijn wij op zoek naar junior / medior / senior Business Consultants en voor FlexIntens zijn wij op zoek naar Recruitment Consultants.

Wil jij meer weten over de vacatures of de dienstverlening van Matching Marines, Salvéos Consulting of FlexIntens neem dan contact op: Matching Marines / contact 

Recente artikelen

16-02-2024
Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.