Welkom Gijs van Regteren

Op 1 maart 2022 zal Gijs van Regteren in dienst treden als Recruitment Consultant bij Matching Marines.

Gijs stelt zich alvast voor aan het netwerk van Matching Marines:

Mijn naam is Gijs van Regteren, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in Eerbeek. Na het afronden van mijn HBO Sportkunde studie ben ik terecht gekomen binnen de uitzendbranche. Na een leerzame periode als recruiter ben ik klaar voor de volgende stap; vanaf 1 maart zal ik het team van de Matching Marines versterken als recruitment consultant! 

Bij Matching Marines zal ik mij gaan bezig houden met de bemiddeling van (oud) medewerkers van Defensie en/of het Veiligheidsdomein. Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging, zeker omdat de Defensie wereld mij altijd heeft getriggerd. Ook niet gek, mijn vader is namelijk zelf een oud-marinier en kon hier uren over vertellen. 

Kortom, ik hoop de aankomende tijd mijn steentje bij te kunnen dragen aan Matching Marines en kom dan ook graag met jullie in contact!

 

Recente artikelen

16-02-2024
Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.