Updates

Oproep COM Noord-Brabant

COM Noord-Brabant heeft Matching Marines gevraagd om te helpen bij hun zoektocht tot versterking van het bestuur. Daar willen wij uiteraard graag medewerking aan verlenen.

Al eerder is een dringende oproep gedaan tot versterking van het bestuur. Denk hierbij aan de oproep voor een secretaris maar ook voor een ledenraadslid. De respons daarop was bedroevend te noemen!

Nu wij aan de vooravond staan van een reeds gestarte discussie over het imago van het COM, de naamstelling, verjonging van het ledenbestand en nog vele andere vernieuwende activiteiten om het COM te richten naar de toekomst, is het des temeer belangrijk dat iedere marinier zich verbonden weet met het COM en dat deze marinier ook beseft dat die verbondenheid verantwoordelijkheid met zich brengt.

Het is dan ook een dringende oproep aan u allen om eens bij uzelf na te gaan in welke mate en hoedanigheid u het bestuur kunt aanvullen en/of ondersteunen.

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met ondergetekende of (bij kandidaat stelling) uw gegevens (CV en motivatie) sturen naar ondergetekende.

In spannende afwachting, Met hartelijke korpsgroet,

Wim F. Berserik
Bestuurslid COM Noord-Brabant

Telefoon: 0631918174

Email: comnb@ziggo.nl

 

Oproep COM Noord-Brabant

Recente artikelen

16-02-2024
Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.