Meer details
Match criteria
Regio
  • Gelderland
  • Utrecht
Functiegroep
  • Zorg/Welzijn
Dienstverband
  • Vast
Functieniveau
  • Medior
  • Senior
Contactpersoon email
Bekijk alle functies

Coördinerend Begeleider

De organisatie

De organisatie wil er voor zorgen dat alle mensen die slechtziend of blind zijn in Nederland het leven kunnen leiden dat bij hen past. Dat is de missie.

Ze zijn er voor alle mensen met een visuele beperking, van alle leeftijden en in alle levensfases. En voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel voor hen inzet.

Bij de organisatie kunnen mensen met een visuele beperking terecht voor dagelijkse ondersteuning of behandeling. Maar ook voor diagnostiek en onderwijs.

Ze hebben eigen scholen, woonvoorzieningen en allerlei vormen van dagbesteding. Ook doen ze veel onderzoek en adviseren we door het hele land over de nieuwste inzichten. De organisatie vindt het belangrijk om kennis en ervaring te delen met andere organisaties.

Functie inhoud

ls Coördinerend Begeleider ben jij naast de dagelijkse zorg voor de bewoners, verantwoordelijk voor onder andere het opstellen van ondersteuningsplannen, het coördineren van de dagelijkse zorg en begeleiding en het behartigen van de belangen van je bewoners richting de verschillende betrokkenen.

Op de woningen werk je nauw samen met de andere collega begeleiders, de gedragskundige, collega’s dagbesteding, medische disciplines, behandelaars, ouders/cliëntvertegenwoordigers en de teamleider.

Functie eisen

Je bent een stabiel persoon die rust uitstraalt en een echte coach voor je collega’s.

Daarnaast ben jij iemand die goed in staat is overzicht te houden en snel kan schakelen tussen verschillende situaties.

Oog heeft voor de zorgbehoefte van de bewoners en hierin een vertaalslag kan maken naar het beantwoorden van de zorgvraag.

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 binnen de gezondheids- of welzijnszorg en bij voorkeur ervaring in de gehandicaptenzorg.

Aantal uur

24-32 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een boeiende baan waarin je veel nieuwe kennis opdoet en het verschil maakt voor een bijzondere doelgroep.
  • Direct een vast contract.
  • Salaris passend bij je ervaring. Op basis van de CAO Gehandicaptenzorg is dit maximaal € 3.640,- per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband.
  • Vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% én een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Loopbaanbegeleiding en veel opleidingsmogelijkheden, waaronder toegang tot een interne leeromgeving en online trainingen.

Locatie

Omgeving Utrecht

Publicatiedatum

02.01.2024

Contactpersoon

Barry Oostra
M: +31 6 5395 4754

LinkedIN Facebook Twitter Share
Matching Marines gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.