Ontstaan

Mijn ‘roots’ liggen bij het Korps Mariniers en andere takken binnen de Rijksoverheid, daarnaast heb ik ruime ervaring binnen de (jeugd)zorg en de lokale overheid (sociaal domein).

Ik ken de wereld van Defensie en Justitie én de zakelijke wereld, de ‘Burgermaatschappij’. Daarnaast spreek ik de taal van de werkvloer en van het management, waardoor ik goed in staat ben om op diverse niveaus te schakelen.

Zoals elke marinier, in welke rang of stand dan ook, ben ik mede gevormd door de opleiding op de Van Ghentkazerne. De Bakermat van het Korps Mariniers.

Het Korps heeft altijd een speciale plek in mijn leven gehouden en met name de laatste jaren is deze steeds explicieter geworden. Samen met een aantal anderen heb ik de Mariniers Business Club opgericht en ben ik vanaf het begin betrokken als bestuurslid.

Vanuit de Mariniers Business Club is ook de behoefte ontstaan om meer met elkaar te netwerken, elkaar een zakelijke deal te gunnen en daarmee een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en zakelijke groei.

Geruime tijd ben ik bezig met het verhogen van de performance van individuele professionals, teams en organisaties. De opgedane kennis, ervaring en het netwerk wil ik gebruiken om Matching Marines dé intermediair voor (oud) medewerkers van Defensie en/of het Veiligheidsdomein te laten zijn. Ik wil Matching Marines uitbouwen tot een goedlopend werving, selectie & detacheringsbureau, welke zich richt op het bemiddelen tussen professionals en organisaties met een specifiek kenmerk: (oud) Defensie en het Veiligheidsdomein, met uiteraard een voornaamste focus op ‘de (oud) marinier’.

Matching Marines is een zusterorganisatie van Salvéos en FlexIntens en werkt nauw samen met de professionals van beide organisaties. Dit maakt het concept van Matching Marines nóg krachtiger, omdat ook gebruik gemaakt kan worden van de kennis, het netwerk en faciliteiten zoals we die in op ons kantoor ingericht hebben. We vullen elkaar aan, net als bij het Korps Mariniers….

Verbondenheid – Kracht – Toewijding zijn binnen Matching Marines vertaald naar Verbondenheid – Draadkracht – Resultaat. Een samenvoeging van de kernwaarden van het Korps Mariniers en die van Salvéos en FlexIntens.

Matching Marines gaat groeien en deze groei maken we samen!

Barry Oostra, director Matching Marines B.V.

E: b.oostra@matchingmarines.nl 

M: +31 (0)6 5395 4754