Over Matching Marines

Matching Marines bemiddelt tussen (oud) medewerkers van Defensie en/of het Veiligheidsdomein als werkgever of werknemer en de arbeidsmarkt.
Matching Marines richt zich op:

  • (Oud) medewerkers van Defensie of het Veiligheidsdomein die op zoek zijn naar een nieuwe baan of opdracht.
  • (Oud) medewerkers van Defensie of het Veiligheidsdomein die eigenaar zijn van of werkzaam zijn bij een organisatie die op zoek is naar goed, gekwalificeerd en betrouwbaar personeel.

Ook kan Matching Marines een bijdrage leveren aan een carrière ná Defensie of het Veiligheidsdomein, voor personen die op zoek zijn naar een baan of opdracht.

Verbondenheid, daadkracht en resultaat zijn onze kernwaarden.

Als zusteronderneming van consultancybedrijf Salvéos en van werving-, selectie- en detacheringsbedrijf FlexIntens beschikt Matching Marines over de noodzakelijke expertise en een breed netwerk.

Mark Sterken

Barry Oostra

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

Salvéos & FlexIntens

Salvéos is een consultancybureau gericht op organisaties in het publieke veiligheidsdomein, gezondheidszorg en (lokale) overheid. Salvéos laat maatschappelijk relevante organisaties hun taken makkelijker, beter en effectiever uitvoeren. De Consultants van Salvéos bedenken en realiseren met die organisaties de veranderingen die daarvoor nodig zijn.

FlexIntens koppelt professionals en organisaties aan elkaar in de branches die Salvéos bedient én breder. Door onderlinge samenwerking bouwen zij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De Recruitment Consultants van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Kennis, daadkracht en resultaat, dat is waar Salvéos en FlexIntens voor staan!

Artikel in XRCise: Matching Marines, begeleiding op maat

Wat gaaf om als Matching Marines B.V. een bijdrage te mogen leveren aan de nieuwste editie van XRcise in de vorm van een artikel: https://lnkd.in/gZZCYdQ.

Uiteraard kan je de hele editie doornemen, want dat is zeker interessant. Mocht je snel  door willen naar het artikel van Matching Marines: pagina 28 / 29


30 juni 2021

Matching Marines Health Care

Matching Marines B.V. heeft de dienstverlening uitgebreid om de opdrachtgevers nog beter van dienst te  kunnen zijn.

Matching Marines Health Care richt zich op detachering van zorgpersoneel in diverse rollen van (woon)begeleider en verpleegkundigen tot (gz) psychologen en zorgmanagers.
Hiermee menen we onze kandidaten en opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen.

Kandidaat:

Je komt in loondienst bij Matching Marines en wordt gedetacheerd bij diverse zorgorganisaties.

Je krijgt een goed salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zullen ook prima geregeld worden. Matching Marines komt graag in gesprek met personen die een relevante vooropleiding en passende werkervaring hebben.

Momenteel zzp’er? Wellicht kunnen we jou een goed aanbod doen.

Organisatie:

Matching Marines wil een goede samenwerkingspartner  zijn met persoonlijke contact en kwalitatief goede medewerkers. Hiermee gaan we ervan uit dat we u als opdrachtgever goed van dienst te kunnen zijn om te ondersteunen bij een (tijdelijk) capaciteitsissue.

Onze focus ligt op detacheren, maar uiteraard zijn we ook in staat om u te ondersteunen bij de werving & selectie van vast personeel.

Interesse naar de mogelijkheden als kandidaat (in dienst) of organisatie?

De voorbereidingen zijn gedaan en na de zomer kunnen we echt knallen!


27 juni 2021

Mark Sterken versterkt Matching Marines

Per 1 november 2020 treedt Mark Sterken in dienst bij Matching Marines als Recruitment Consultant.

Met zijn kennis, ervaring en achtergrond bij het Korps Mariniers is Mark een welkome aanvulling. Samen gaan we Matching Marines verder uitbouwen en kunnen we kandidaten en opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Mark, van harte welkom bij Matching Marines!

#MatchingMarines.


30 oktober 2020

Kandidaten Matching Marines

Uiteraard heeft Matching Marines ook een hoeveelheid aan kandidaten die wellicht kunnen passen in de organisatie waar jij werkt.

Zo heeft Matching Marines onder andere kandidaten met expertise en ervaring in de volgende functies/rollen:

  • algemeen / operationeel / commercieel directeur – manager (vastgoed / installatietechniek / MKB / B2B)
  • zorgmanager(s)
  • contract- & leveranciersmanager (bouw / logistiek)
  • financieel adviseur
  • planner (zorg / logistiek)
  • logistiek specialist
  • offshore duiker(s)
  • veiligheidsadviseur(s)

Ben jij benieuwd wat Matching Marines voor jouw organisatie kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

www.matchingmarines.nl/contact/


11 september 2020

Geslaagde werving & selectie voor Van Bodegraven Elektromotoren

Van Bodegraven Elektromotoren was op zoek naar een goede werkplaats coördinator, waarop de directeur Frank van Bodegraven contact heeft gelegd met Matching Marines.

Na het bespreken en opstellen van het gewenste profiel, heeft Marines de opdracht mogen krijgen om de werving & selectie voor Van Bodegraven Elektromotoren te verzorgen. Dit heeft geresulteerd in een wervingsactie, op basis waarvan een geschikte kandidaat voorgedragen is.

Per 1 september is de betreffende kandidaat gestart in deze functie, naar tevredenheid van de organisatie.

Ben jij oud-marinier en heb je vacatures te vervullen, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor het vervullen van deze vacatures kunnen we uiteraard ook kandidaten aanleveren die geen oud-marinier zijn (zoals ook bij Van Bodegraven naar tevredenheid gerealiseerd is), maar die wel beschikken over de gewenste ervaring en expertise.

Ben jij oud-marinier en op zoek naar een nieuwe baan, dan vernemen we dat uiteraard ook graag en gaan we samen met jou bekijken wat de mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn.

 


4 september 2020